tisdag 21 september 2010

Ed Hardy





Bilden ovan är på designern Christian Audigier , som designar bl.a Ed Hardy kläder . Både jag och Emelie gillar det märket , och hon är ju på jakt efter ett par Ed Hardy skor . Jag gjorde ett fynd igår iaf ! Varit sugen på Ed Hardys Parfym ett bra tag nu , och hittade en ny 100 ml flaska på eBay för totalt 370 kr med frakt från England ;) En 50 ml kostar 605 kr på Åhlens !



Ed Hardy For Men beskrivs av parfymören Olivier Gillotin som en "tatuerad träig blomma". Doften skapades med speciella effekter och färgglada sensationer inspirerade av den dramatiska och coola Ed Hardys tatuerarkonst. Det är en fräsch och sexig doft med en mix av italiensk bergamott, mint julepackord och mysk.

Den store designern Christian Audigier har tillsammans med tatueraren Don Ed Hardys motiv skapat märket Ed Hardy. Märket är nu världskänt och används av bland annat kändisar som David Beckham, Paris Hilton mfl.

TOPPNOT
Italiensk bergamott, muskatellsalvia, mandarin och tuja

MELLANNOT
Mint julepackord och luft

BASNOT
Mysk, sequoiaträd och amber

Parfymkategori
Orientaliska dofter

Ingredienser
Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water (Aqua), Limonene, Linalool, Coumarin, Citral, Citronellol, Geraniol, Alpha Methyl Ionone, Hydroxycitronellal

Övrig information
Parfymör: Olivier Gillotin
Design: Christian Audigier
Lansering: 2008





- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar