fredag 11 mars 2011

Bulldog






Har ju testat de flesta rengöringsprodukter för män genom åren. Testade som jag skrev i tidigare inlägg Mary Kay's produkter i måndags, och det var bra saker dem hade. Men, priset var en aning högt , en ansiktstvål för 329 kr bl.a. En av favoriterna har ju varit Jean Paul Gaultiers serie för män, men nu hade jag hört en massa om denna serie , som endast har naturliga ingredienser och har vunnit massa priser. Innehåller bl.a aloe Vera,grönt te och nyponolja. Och bra pris var det med, 333 kr för hela setet ovan :)



Än så länge är den perfa, och huden e len som aldrig tidigare :)




Bulldog Natural Skincare är en helt unik hudvårdsserie speciellt formulerad och designad för män baserad på naturliga ingredienser. Produkterna i Bulldog Natural Skincare-serien är fulladdade med essentiella oljor och andra naturliga, verksamma ingredienser som ger ett superbt resultat vid rakning, rengöring och återfuktning av huden.

Innehåller inte kemikalier som t.ex. parabener, sodium laureth sulfate, artificiella färgämnen eller syntetiska parfymer. Bulldog innehåller heller inte några animaliska ingredienser och produkterna är givetvis inte testade på djur.

Produkterna är dermatologiskt testade.






- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar