onsdag 13 oktober 2010

Möte med Mr John Cleese









Som alla säkert vet är John Cleese i Sverige på turné , och nu i dagarna var han på Cirkus i Sthlm . Jag och Dick beslöt oss gör att bege oss till det hotell han bor på för att försöka oss på att få lite filmer signerade av komikerlegenden :)

Väntade ett kort tag , sen kommer han ut , vi frågar om han kan signera lite åt oss , men han säger "Not Now " och åker iväg . Efter ett par timmar kommer han tillbaka , Dick hade ögonen öppna och såg när han kom gående tillbaka , han var redan inne i svängdörren på hotellet då vi upptäckte det , men han suckade och gick ett helt varv i svängdörren och kom ut igen för att signera en dvd var åt oss , men vi fick ej ta foton .( En bekant till mig fick foton när han signerade till mig , väntar bara på dem , så kommer dem upp här sen ) . Men annars var han rätt trevlig ändå , men bestämd :)

Vi stannade kvar efter , för vi såg att det var något stort på gång vid samma hotell. Helt plötsligt kommer flera piketbussar och vanliga polisbilar till hotellet , tillsammans med Säpo , som granskar oss från topp till tå kan jag lova ! Haha Fasiken vad uttittad man vart :) De ber oss gå ca 50 meter bort , sen spärrar dem av hela gatan utanför , och sen kommer en poliskortege med självaste Tony Blair i , som ni ser på bilden ovan när han vinkar mot oss :) Detta var lite otippat :) Även programledaren Skavlan var där för att möta Tony Blair , han är även med på bilden ovan :)

I hotellet bredvid bodde Daniel Craig , men honom såg vi inte skymten av , han spelade väl in på dagen denna dag :)


Ha det fint !


- Posted from my iPhone

1 kommentar:

  1. Hej.John är fantastisk.Såg hans show i Jönköping.Han och Pytongänget är oslagbara!
    Krydolf.

    SvaraRadera