fredag 16 juli 2010

I Malmö !







Igår tog vi en tripp till Malmö och hälsa på Inga lill och bara gick runt och strosade . Vi tog Pågatåget från Svarte som gick direkt till Malmö Centralstation. Varmt på tåget och utan AC , men det fick gå ändå :) Väl framme så började regnet ösa ner , och såklart hade vi glömt regnskyddet till vagnen hemma , men vi sprang sedan in på Hansa Kompaniet där vi hade massa butiker att kika i :) Emelie shoppade billiga kläder till sig , och en Cool Water parfym för 100 kr , ett riktigt fynd alltså! Hittade även ett par sneakers till Thindra för 75 kr på rean . Hon fick även en liten leksak , ett sånt där ägg , som låter som en marrackas :)

Mötte upp Inga lill och vi gick & åt lite lunch innan det bar iväg en sväng hem till henne och sen Malmö Stadspark för lek och bus !







I Stadsparken tog jag och Thindra en sväng i Pariserhjulet , och hon var lugn och pratade och kikade ut då och då sötkorven :)














Vidare sen mot badet för ungarna som finns där , satte ner Thindra och gick runt lite där i vattnet , höll på att sätta mej flera ggr men jag kom på mej själv :) Men skoj hade Thindra iaf :)




Vi vuxna passade på att ta glass och kaffe på Ben & Jerrys sen , NAM NAM ! Tog en Sundae elle hur det stavas , 2 glasskulor , chokladsås, nötter och vispgrädde , mäktigt och gott ! Thindra sov gott i nästan 1,5 timmar hon haha
















Sen var det bara att säga hejdå till Inga Lill och bege sej mot tåget hem igen , en heldag i Malmö vart det ! :)

- Posted from my iPhone


Location:Rävavägen,Ystad,Sverige

2 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha det trevligt! Thindra verkar inte vara höjdrädd som farmor är i alla fall

    SvaraRadera
  2. du glömde att skriva att den äkliga glassen vart toppad med äklig kaka med ;)

    SvaraRadera