söndag 11 juli 2010

The Losers

Såg denna film igår kväll, en fil jag verkligen kan rekomendera ! Mycket action , bra skådisar & sjukt snyggt filmad . Se trailern, och se sedan filmen, du kommer inte bli besviken !



The Losers är en grupp CIA-tuffingar som består av chauffören Pooch (Columbos Short), krypskytten Cougar (Óscar Jaenda), Roque (Idris Elba) som är vass med knivar och tekniske Jensen (Chris Evans). Och så ledare Clay (Jeffrey Dean Morgan) förstås. Under ett uppdrag i Bolivia, där de ska ta hand om en vapensmugglare, blir de lurade av sin uppdragsgivare Max (Jason Patric) som försöker få dem dödade.

Av en slump överlever de fem, men de kan inte återvända hem om de vill behålla livhanken så istället börjar de nya liv nere i Sydamerika. Men så en dag dyker Aisha (Zoe Saldana) upp och charmar in sig hos Clay. Hon erbjuder dem möjligheten att oupptäckt ta sig in i USA igen för att hämnas på Max. Och så sätter jakten igång som tar oss från Dubai till Florida, Los Angeles, Houston och Indien. Frågan är bara vad Aisha har för baktanke.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar