lördag 20 november 2010

MYSKVÄLL MED FILM DELUXE !




Igår jobbade man ju fram till 14, sen bar det iväg hemåt och möta upp älsklingen och så , som ni kunde läsa om i inlägget innan =) Sedan bar det iväg hem och vi tog det bara lugnt, ag somnade till på soffan, sov visst 1,5 timme enligt Emelie, kändes inte som det haha =)

Senare på kvällen så beställde vi pizza , Viking Kebab som vanligt , vår nya favorit, man kommer knappt ihåg hur " vanlig " pizza smakar längre haha Och så såg vi filmen " The Sorcerers Apprentice " med bl.a Nicolas Cage i huvudrollen. En bra film faktiskt, trodde inte den skulle vara så bra som den var. Schyssta effekter, bra skådisar, bra handling , så den får rätt högt betyg från mig !





Om handligen då :

Dave Stutler är en helt vanlig kille som dras in i omständigheter som är allt annat än vanliga. När trollkarlen Balthazar Blake kontaktar honom förstår Dave att han besitter krafter som han inte känt till att han hade innan. Balthazar blir Daves lärare och beskyddare och Dae får finna sig i att snabbt lära sig de magiska konsterna för att hjälpa Balthazar att skydda New York från den mäktiga och ondskefulla Maxim Horvath.




Vi testade även den nya Vita Glöggen med toner av Citrus som jag skrev inna, klart godkänd =)

Gav älsklingen fotmassage under filmen med, det förtjänar hon , min lilla sockertopp !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar