lördag 8 maj 2010

Heldag med Trippel D !


I går kom Ditte, Dick & Devon hit för en hel eftermiddag / kväll tillsammans med god mat & gott sällskap . Kom runt 14:30 tiden , då vi lät tjejerna leka lite , efter att de vilat klart så att säga , för båda var trötta då . Började lite smått med maten , pasta carbonara med god sallad & baguette vart det ! Funkar alltid , alltid lika gott =) Efter det begav vi oss ut i lekparken mot gungorna så tjejerna fick leka lite , och även vi såklart , men det vart mest jag & Dick då haha
Var ju första gången Devon gungade och det såg ut att uppskattas mycket ! Thindra satt avslappnad i gungan och bara väntade på mera fart , för det hade hon ju gjort innan =)




Jag & Dick leker i lekparken


Vi tänkte ha gett oss ut på en promenix ,men det var rät tkyligt ute igår, så vi gick in igen till värmen , och satte igång Guitar Hero 3 : Legends Of Rock . Asskoj ,men rätt svårt , och jag kör ju ändå på Easy ;) Men det vart inte så mycket spelande med Guitar Hero , utan " Eye Toy Play Hero " åkte fram istället , och vi karlar lekte med svärd och hoppade pch studsade framför tv´n. Detta är ju föregångarn till Wii , och vi stod i ca 3 timmar & spelade detta spel , medan Emelie & Ditte satt i soffan & snackade skit ;) Kändes inte som 3 timmar direkt, flöt på rätt fort faktiskt, och man vart faan svettig av att stå & hoppa , så de var skoj, nära att varva spelet ,men klockan vart rätt mycket till slut,så det får bli nästa gång helt enkelt =)



2 kommentarer:

  1. Som jag skrev på Facebook,papporna hade nog roligast i går

    SvaraRadera