torsdag 18 mars 2010

Flickan Från Ovan



Eller " The Lovely Bones " som den heter på engelska. Denna film såg vi igår kväll. Mlee hade läst boken , vilket jag inte hade , så hon visste ju lite om vad som skulle hända i filmen. Peter Jackson har regisserat denna film, och den e välgjord & vackert filmad som alla hans filmer. Miljöerna, ljuset , skådisarna. Allt är bra. Handlingen med. Men man bli en aning förbannad , för man inser ju att sånt här säkert händer ofta därute i världen. Jag satt på helspänn under hela filmen nästan =) Detta är en film jag rekomenderar starkt ! Den har svensk biopremiär i början av april , så håll utkik på din biograf !

Lite info om filmen , taget från www.moviezine.se

Susie Salmon är fjorton år gammal och upplever sin första förälskelse då hon blir våldtagen och mördad av en granne. Från sin utkiksplats i himlen kämpar hon med att acceptera sin död, samtidigt som hon fortfarande klänger sig fast vid de levandes värld. Under många år följer hon sin familj i dess sorgearbete, liksom mördarens förehavanden och polisens arbete. Tills den dag hennes önskningar ser ut att gå i uppfyllelse.

"Flickan från ovan" är baserad på den bästsäljande romanen med samma namn, skriven av Alice Sebold, och är regisserad av Oscarbelönade Peter Jackson efter ett manus av Jackson, Fran Walsh och Philippa Boyens.

"Flickan från ovan" blev en ögonblicklig bestseller då den utkom i USA, och den har sålts i flera miljoner exemplar.

Skådisar i denna film är bl.a Mark Wahlberg & Susan Surandon .


Trailer här nedan :



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar