onsdag 3 mars 2010

Luftslottet som sprängdes










Vi tog en sväng ut igår med grannen Baum & Co. Bidde att gå till Ed's Kyrka för att sedan ta sej till Hempa för att inhandla lite för middagen. Det vart Taco kyckling med massa god sallad , sen vart det god kladdkaka senare på kvällen. Skönt att ta lite promenixer då och då nu när det är så fint väder ute:)

Filmen var "Luftslottet Som Sprängdes " , den 3:e delen i Steig Larsson triologin. Den var faktiskt bra , och den har hållt genom alla 3 delar , och är faktiskt filmer jg starkt rekomenderar om ni ej sett
dem ännu. Första filmen var ju klart bästa av dem , hände mer i den , men man satt på spänn genom denna med :) Sällan det görs så bra svenska filmer nuförtiden tycker jag . De tar så mycket från Usa och försöker härmas/efterlikna dem bara , och då blir det mest patetiskt.

Insåg även att jag brukar åka samma tåg som en av skådisarna , Anders Ahlbom , som spelar Peter Teleborian i filmerna. Tyckt att jag känt igen honom , och igår föll poletten :) är rätt ofta man ser honom , får väl smita fram och be om autograf nån dag sen kanske ;)








- Posted using BlogPress from my iPhone


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar