torsdag 18 mars 2010

Helkväll i musikens tecken !



Då var det alltså dax för utgång med älsklingen & grannen Jenny igår. Tog bilen till Mariatorget för att lämna Melwin till barnvakten , sedan vart det tunnelbana mot Rådmansgatan. Väl framme på Pub Anchor så beställer vi en varsin Plankstek & jag & Mlee en varsin Smirnoff Ice=)



Åt gott & snackade lite skit , sedan var det dax för amerikanska bandet Halestorm att äntra scenen . Detta var deras första spelning i Scandinavien & Sverige, så det var rätt coolt att vara med på den =) Lyssna på mer med dem på Deras MYSPACE sida! De har bl.a turnérat med Shinedown & Papa Roach. Träffade bandet efter spelningen & de var jättetrevliga & pratglada =)



Halestorm Med Låten " Familiar Taste Of Poison " från igår på Pub Anchor


Efter denna spelning så bytte de bara utrustningen på scen & kort därefter gick Engelska bandet Heavens Basement upp på scenen. Detta band har bl.a turnérat med Bon Jovi. Lite för skrikigt för min smak ,men smaken e som baken som man säger. Man fick lite spottstänk på sej av sångaren i vissa låtar haha Skrikigt & alldeles för högt ljud. Lyssna mer med dem på deras MYSPACE sida :


Sist upp på scen, något försenade , var Theory Of A Deadman ! De har ju så sjukt många bra låtar i sitt bagage , och de spelade 14 av dem denna kväll. Men vart rätt besviken på ljudet under denna spelning. Man hörde inte sångaren då och då , för att micken verkade lägga av, och sedan överröstade musiken hans sång i vissa låtar oxå. Men var ändå coolt att se dem live. Men de skulle platsat bättre på en större scen , och med en bättre ljudtekniker. Bästa låten denna kväll var " Bad Girlfriend " =) Den funkar alltid =) Lyssna mer på deras MYSPACE sida





Men kvällen flöt på och det var trevligt =) Köpte en varsin T Shirt med Theory Of A Deadman med, med deras turnédatum på baksidan, kan va skoj att ha eftersom det är deras första spelning här =)






Theory Of A Deadman med låten " Not Meant To Be " på Pub Anchor från igår :





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar